AFP-Brugergruppen
 Fordi output og output-løsninger tænder os - bare en anelse..
Denne side er sidst opdateret: 2013.05.15    
Jørgen Ulrich
Roskilde, maj 2013

Kære "AFP" ven

Dette er et farvel og måske på gensyn brev. Jeg har siden jeg stoppede hos PBS/Nets sidste år tilbudt mig selv som rådgiver og konsulent for elektroniske dokumentsystemer. Der har ikke været den store efterspørgsel, og jeg har nu besluttet mig til at være helt passiv med markedsføring af mig selv og kun reagere, hvis jeg får en henvendelse.

Det betyder også at jeg siger farvel til mange års arbejde i AFP brugergruppens bestyrelse. Jeg var med fra starten og kan sige at gruppen er på verdensbasis helt unik med hensyn til livskraft, frivillig indsats, uafhængighed af leverandører og deltagelse til arrangementerne. Derfor beder jeg Millo, som står for gruppens kommunikation om at sende denne hilsen til dig, da hans adresseliste sikkert er mere ajour end min.

Jeg blev involveret i print- og dokumentområdet første gang i 1976 i forbindelse med de første IBM 3800 printere. Der lærte jeg mine første ”AFP” venner at kende, selv om der dengang endnu ikke var noget der hed AFP. Jeg vil sige tak til dem, og de der kom til senere, for hyggeligt samvær og fagligt samarbejde.

Måske er du en af de mange der har deltaget i de mange studierejser, jeg arrangerede dengang til spændende steder i Europa, samt de mange rejser til de store XPLOR konferencer i Europa og USA. Selv i København havde vi XPLOR konference. Jeg vil mindes disse rejser og konferencer med stor glæde. Vi fik mulighed for at komme lidt tættere på hinanden og mulighed for at drøfte fælles udfordringer og finde løsninger. Foruden en masse sjove oplevelser.

Jeg bliver 67 år næste gang og er blevet frivillig i Ældre Sagen, hvor jeg er startet med at hjælpe mine ”pensionistkolleger” med at lave og holde IT kurser samt møde- og rejsearrangementer.

Jeg kan kontaktes på telefon: 51354675
og på e-mail: jorgen.ulrich@gmail.com


De bedste hilsener
Jørgen